Ideaal om een restje pompoenpuree te verwerken. Voeg eventueel nog extra pecannoten toe aan het pompoenbeslag.
Benodigdheden
200 g pompoenpuree
120 g boter
100 ml melk
2 el melk
1 el citroensap
2 rijpe bananen
230 g bloem
80 g havermout
16 g bakpoeder
100 g bruine suiker
1 kl kaneel
snuifje zout
3 el cacaopoeder
Voor de afwerking
4 el pompoenpitten
2 el karamel (kant-en-klaar)
Bereiding
Het recept ‘Pompoen-bananenbrood’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.
Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag
Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.
Wat vind jij van dit recept?