Een echte taart voor met Pasen: een heerlijke plattekaastaart met speculaasbodem en afgewerkt met schattige paaseitjes.
Benodigdheden
700 g plattekaas
200 g speculaas
15 chocolade paaseitjes, verschillende kleuren
4 el advocaat
175 ml slagroom
70 g boter
2 zakjes vanillesuiker
5 el suiker
1 citroen
1 limoen
2 takjes munt
8 g gelatine
Bereiding
Het recept ‘Plattekaastaart met speculaas en paaseitjes’ is afkomstig van 15 gram.
Klik hier voor het volledige recept.
Cheesecakes van Berko
De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar vanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit.
Wat vind jij van dit recept?