Een heerlijke perencake met kardemom, perfect voor de herfst.
Benodigdheden
150 g ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
90 g rietsuiker
1 tl vanille extract
snuf zout
3 eieren
100 g gebrande amandelen, fijngemalen
100 g Griekse yoghurt
80 glutenvrije meel
1 tl bakpoeder
1,5 tl kardemom
2 peren, gehalveerd
Verder nodig
staafmixer
taartvorm 20 cm diameter
Bereiding
Het recept ‘Perencake met kardemom’ is afkomstig van Benine’s Kitchen.
Klik hier voor het volledige recept.
Food Talk
60 glutenvrije recepten
In dit hippe, toegankelijke kookboek vind je heerlijke ontbijtjes tot stunning salades en van fashionable hoofdgerechten tot tongstrelende zoetigheden. De leuke, eerlijke schrijfstijl en de fantastische recepten van Bénine, samen met de verhalen en fotografie van Kim maken dit boek een must-have voor iedereen die geniet van lekker eten.
Wat vind jij van dit recept?