Heerlijke frisse no bake cheesecake met een bodem van Bastogne en vulling van o.a. passievrucht en roomkaas.
Benodigdheden
175 g Bastogne koeken
75 g boter
250 ml crème fraîche
300 g roomkaas
125 ml slagroom
6 blaadjes gelatine
50 ml sinaasappelsap
100 g suiker
1 zakje vanillesuiker
250 g passievruchtenpulp
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Passievrucht cheesecake’ is afkomstig van Leuke Recepten.
Klik hier voor het volledige recept.
Cheesecakes van Berko
De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar vanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit.
Wat vind jij van dit recept?