Een prachtige afsluiter voor je paasmenu.
Benodigdheden
voor het beslag
125 ml halfvolle melk
60 g boter
190 g eieren
60 g eidooiers
4 g zout
300 g kristalsuiker
200 g bloem
l30 g maïszetmee
8 g bakpoeder
voor de cranberry-granaatappel-confituur
100 g suiker
2 granaatappelen, pitten ervan
175 g cranberry’s
½ citroen, sap ervan
voor de botercrème
140 g eiwitten
280 g kristalsuiker
280 g boter op kamertemperatuur, in blokjes
voor de garnering
suikereitjes
eetbare bloemen (enkele takjes bloesem)takje
Bereiding
Het recept ‘Paastaart met botercrème’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.
Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag
Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.
Wat vind jij van dit recept?