Deze heerlijke mini limoen cheesecake maak je makkelijk in een speciaal vormpje. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om hier een grote cheesecake van te maken.
Benodigdheden
Bodem
150 g bastognekoeken
80 g gesmolten boter
Vulling
400 g roomkaas naturel
200 ml slagroom
90 g poedersuiker
rasp van 1 limoen
sap van 1 limoen
1 tl vanille extract
3 blaadjes gelatine
Topping
kerstsprinkles
rode besjes
Ook handig
Bereiding
Het recept ‘Mini limoen cheesecake’ is afkomstig van Simone’s Kitchen.
Klik hier voor het volledige recept.
Cheesecakes van Berko
De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar vanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit.
Wat vind jij van dit recept?