Benodigdheden
350 g bloem + extra om te bestrooien
250 g boter op kamertemperatuur
120 g suiker
1 zakje vanillesuiker
2 eidooiers, losgeklopt
enkele eetlepels jam, bv. aardbeien, frambozen, kersen of abrikozen
poedersuiker om te bestrooien
Verder nodig
beslagkom
deegroller
taartrooster
poedersuikerstrooier of theezeefje
bakkwastje
Met de speciale uitsteekvormpjes voor Linzer koekjes kan je zowel een ‘gewoon’ rond koekje uitsteken, als een klein kerstvormpje. Hiermee kan je prachtige dubbele, gevulde koekjes maken. Heb je geen Linzer koekvormpje? Maak de uitsparing in het midden dan m.b.v. een mesje of een klein uitstekertje.
Bereiding
Het recept ‘Linzer gevulde Kerstkoekjes’ is afkomstig van Dille & Kamille.
Klik hier voor het volledige recept.
Wat vind jij van dit recept?