Het perfecte basisrecept voor de klassieke New York cheesecake met een romige vulling en krokante bodem van Bastogne.
Benodigdheden
175 g Bastogne koeken
50 g boter of margarine
600 g roomkaas, op kamertemperatuur
100 g suiker
1 zakje vanillesuiker
3 eieren, op kamertemperatuur
200 ml crème fraîche, op kamertemperatuur
1 el maïzena
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Klassieke New York cheesecake’ is afkomstig van Leuke Recepten.
Klik hier voor het volledige recept.
Cheesecakes van Berko
De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar vanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit.
Wat vind jij van dit recept?