Benodigdheden
Voor de koekjes
50 g amandelmeel
50 g glutenvrij havermeel of rijstmeel
40 g kokosbloesemsuiker
1 tl wijnsteenbakpoeder
1 el kaneel
25 g kokosolie
2 el kokosmelk
Voor de vulling
2 eieren of 6 el aquafaba
70 g 70 g ahornsiroop of Syrup Gold
1 tl vanille-extract
300 g kokosyoghurt of 300 g mascarpone
3 el Licor43
1 el cacao
1 a 2 espresso’s
Bereiding
Het recept “Glutenvrije tiramisu met speculaas” is afkomstig van Marike Bol.
Écht lekker glutenvrij
Puur genieten op elk moment
Ben jij klaar met glutenvrije misbaksels? Broden waar je een gat mee in de muur kunt slaan of koekjes die als Saharazand verkruimelen? Met ‘Écht lekker glutenvrij’ geeft Marike Bol jou naast maar liefst 89 recepten ook de kennis in handen waardoor zelf glutenvrij bakken gemakkelijker – en lekkerder – wordt dan ooit!
Wat vind jij van dit recept?