In deze glutenvrije taartjes zijn bosbessen niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens supergezond!
Benodigdheden
Voor de korst
90 g amandelen
1 el kokosolie
1 el ahornsiroop
Voor de vulling
150 g bosbessen
2 el kokospoeder
Verder nodig
keukenmachine
deegrol
bakvorm 10 cm diameter
Bereiding
Maal de amandelen in een keukenmachine tot poeder. Voeg de kokosolie en ahornsiroop toe en meng tot je een mooi balletje van het deeg kan maken. Verdeel het deeg in twee gelijke delen en rol het deeg uit tot een cirkel.
Neem twee kleine bakvormen (10 cm diameter) en bedek de bodem én zijkanten met het uitgerolde deeg. Snij overtollig deeg weg. Zet even in de koelkast gedurende 30-60 minuten. Vul daarna met bosbessen en bestrooi met kokospoeder.
Het recept ‘Bosbessentaartjes voor twee’ is afkomstig van This Rawsome Vegan Life.
Klik hier voor het originele recept.
Wat vind jij van dit recept?