Nog een lekkere marinade voor je aardbeien: meng 2 eetlepels limoensap, 2 koffielepels oranjebloesemwater, 1 koffielepel suiker en 2 eetlepels gesnipperde munt. Schenk over de aardbeien en laat ze marineren terwijl je taart in de oven staat.
Benodigdheden
6 vellen filodeeg
250 g roomkaas
250 g ricotta
100 g suiker
1 onbehandelde citroen
3 eieren
1 el maïszetmeel
Voor de afwerking
500 g aardbeien
2 el munt
1 citroen
1 kl rietsuiker
poedersuiker
Bereiding
Het recept ‘Aardbeienplaattaart’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.
Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag
Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.
Wat vind jij van dit recept?